Зустріч з цікавою людиною

/Files/images/2018-2019/semestr/vanenko/IMG_3503.JPG 23 квітня 2019 р. учні 8 класів Макарівського НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів – природничо-математичний ліцей» зустрілися з Олегом Іваненком.

Олег - депутат Київської обласної ради, відомий пара олімпієць, спортсмен на візку, який встановив новий рекорд в номінації «Людина, унікальні можливості, марафони». Працює нотаріусом, керує автомобілем і завойовує золоті медалі. Іваненко - член Національної паралімпійської збірної України з плавання, чемпіон України, людина, яка встановила світовий рекорд, пропливши 50 метрів стилем батерфляй без єдиного вдиху.

За словами Олега, до рекорду він прагнув зовсім не заради слави: «Я хочу показати і своїм хлопцям, та іншим людям, що з будь-якої ситуації можна знайти вихід. Потрібно тільки дуже захотіти. Можна зробити все! І з самого низу піднятися до будь-яких вершин».

Також, Олег Іваненко залучав дітей приєднатися до Міжнародного соціального проекту "Книга добра". Це конкурс, у якому можуть узяти участь усі охочі. Для цього треба розповісти про добрі вчинки, свої, або ж щодо себе.

/Files/images/2018-2019/semestr/vanenko/1.jpg /Files/images/2018-2019/semestr/vanenko/2.JPG /Files/images/2018-2019/semestr/vanenko/3.jpg
Кiлькiсть переглядiв: 0