Робота літнього мовного табору

/Files/images/1428322347.jpg З метою популяризації вивчення іноземних мов та удосконалення мовленнєвої компетенції учнів на базі Макарівського НВК ЗОШ І –ІІІ ступенів – природничо-математичний ліцей було організовано літній мовний табір “Sunny Kids”, у якому діти мають змогу поглиблювати знання з англійської мови.

Основна мета роботи мовного табору – зацікавити учнів вивченням іноземної мови, допомогти подолати психологічний та мовний бар’єри, саме тому організатори підібрали завдання розважального та розвивального характеру, презентації, квести, ігри, пісні, руханки, екскурсії, інтерв’ю, перегляд навчального відео.

Учасниками мовного табору стали учні 5-х, 6-х, 7-х, 8-х та 10-го класів. До роботи з дітьми залучені вчителі іноземної мови, що викладають у навчальних закладах Макарівського району: Олійник Н.Й., Данилова М.С., Гончар О.М., Каленюк Н.П. та Артеменко В.В.

Робота табору триватиме 10 днів. Учні зможуть здобути необхідні мовні навички, спілкуючись іноземною мовою у невимушеній обстановці і поглибити знання з культури англомовних країн.

Літні мовні табори надають можливість отримати досвід спілкування іноземною мовою, розширити кругозір та мотивувати учнів до вивчення іноземної мови в подальшому.

Про роботу літнього мовного табору, що працює в нашій школі, ви можете дізнатись на нашому сайті на сторінці "Щоденник літнього мовного табору".

Кiлькiсть переглядiв: 0