Новорічні свята

Новий рік – одне з найдавніших і найпопулярніших свят. Це, мабуть, єдина подія, яку протягом століть щорічно відзначають у всіх країнах і на всіх континентах, яку знають, люблять і яку з нетерпінням чекають діти та дорослі. Це свято, що об`єднує дітей, дорослих і все людство.

В Макарівському НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів – природничо-математичний ліцей» 26, 27, та 28 грудня відбулися ряд заходів до святкування Нового року.

Учні 1-4 класів занурилися у пригоди чарівниці Зими та були в гостях у Морозка.

Учні 5-6 класів взяли участь у конкурсі «Леді Зима». Де учасниці: Максименко Софія – 5-В клас, Яценко Вікторія – 5-Г клас, Букшук Анна – 5-Д клас, Пархоменко Олександра – 6-А клас, Баранська Анастасія – 6-Б клас та Ковтун Вікторія – 6-Г клас справлялися в 5 випробуваннях.

Всі дівчата були активними та з впевненістю боролися за перемогу. Втім, перемога і титул «Леді Зима» дісталася учениці 6-А класу Пархоменко Олександрі, яка набрала найбільше балів з 5 випробувань. Інші учасниці були нагородженні в наступних номінаціях: «Міс Ніжність» , «Міс Грація», «Міс Оригінальність», «Міс Чарівність» та «Міс Талант».

Учні 7-11 класів пройшлися «Сторінками новорічного кіно», де інсценізовували фільми по-сучасному. Це були дивовижні, незвичайні, цікаві та талановиті роботи.

Святкування Нового року це насамперед отримання позитивних емоцій, чудовий настрій, відчуття підтримки та очікування чогось нового і прекрасного.


Галерея "Новорічні свята 2019"

Кiлькiсть переглядiв: 0