Олімпійський тиждень в початковій школі

13 вересня вчителями початкових класів Макарівського НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів – природничо-математичний ліцей» Проценко Н.Д., Булах Л.Л. було проведено змагання «Веселі старти», де третьокласники не просто змагались, а ще й розвивали свій спортивний потенціал. Метою змагань було не стільки суперництво, скільки спільна участь, вміння вболівати за себе та інших і здорова конкуренція між учасниками. Загалом «старти» справді видались веселими та пройшли на «ура». Діти з користю провели час, познайомились ближче одне з одним і, цілком можливо, продовжать свої перші спортивні результати подальшими регулярними заняттями спортом.

Під час Олімпійського тижня в 1-Б класі (класний керівник Герасименко О.В.) були проведені змагання по бігу на дистанцію 30м.

Також відбулися спортивні змагання між другими та третіми класами. Метою змагань було створити атмосферу свята в грі-змаганні; виховувати любов до фізкультури та спорту; розвивати пам'ять, увагу, організованість, самостійність, уміння узгоджувати інтереси, долати труднощі; зміцнювати здоров’я; виховувати в учнів почуття дружби, колективізму, взаємовиручки.

Весело, з азартом і завзяттям проходили змагання. Класні керівники Пархоменко Л.О., Воробей А.О., Даценко Н.В. підібрали багато різноманітних завдань, в яких із задоволенням прийняли участь школярі. Цікаві естафети, вікторини, ребуси та загадки чекали учасників на багатьох зупинках. Діти відчули командний дух.

Учні запам'ятають надовго це свято, адже отримали безліч емоцій, позитивних вражень. Ми з гордістю можемо сказати, що в нашій школі ростуть сильні, сміливі, спритні діти. Хай завжди їх супроводжує міцне здоров’я та дух перемоги!


Галерея "Олімпійський тиждень в початковій школі 2018"

Кiлькiсть переглядiв: 0