День знань

Промайнуло літо непомітно. Сонечко посміхається привітно. Рідна школа знову закликає всіх на навчання своїм святковим першим дзвоником. Охайні, симпатичні і усміхнені школярі, мудрі вчителі та дбайливі батьки крокують до Крраїни знань.

Неповторним є цей день для наймолодших учнів – Першокласників. 3 вересня 2018 року у районному будинку культури, за участю 1-х та 11-х класів відбулася святкова, урочиста подія – вся велика шкільна родина радісно зустріла першокласників. В очах малечі – цікавість і тривога. Адже перед ними розкривається непізнаний чарівний світ. В очах найстарших учнів – радість і сум одночасно. Адже, ще, ніби вчора, вони вперше ступали на поріг школи, а тепер вони, майже, випускники. В очах батьків бринять сльози радості і гордість за своїх діток. Адже тепер їх малюк подорослішав і несе горде звання – Учень!

Класні керівники 2-10 класів провели тематичні уроки до Дня знань на теми: «Ми діти твої, Україно», «Діти об'єднують Україну», «З Україною в серці», «Добротворення - наша мета», «Я громадянин України - європейської країни», «Україно, до Європи шлях торуй», «Україна, яку я люблю», «Розкажемо Європі про себе», «Україна - моя Батьківщина», «Добре тому жити, хто вміє дружити», «Я громадянин України - європейської країни», «Пізнаємо Європу разом», «Прагнемо миру!», «Ми любимо Україну», «Україна - єдина країна». Перший урок підкреслив цінність загальнолюдських прав і свобод людини, наголосив на тому, що кожен громадянин повинен з повагою ставитись до мови і культури держави, популяризуючи здобутки та досягнення України в світі, впевнено використовуючи засоби комунікації для налагодження конструктивного діалогу, співпраці, порозуміння.

Дорога, велика шкільна Родино! Хай новий навчальний рік принесе з собою мудрість, знання, наснагу, радість, приємні враження від пізнання нового, позитивні емоції і нові відкриття!


Галерея "День знань 2018"

День знань 2018
Кiлькiсть переглядiв: 0