Вивчаймо іноземні мови – збагачуймо наші душі!

Вивчення англійської мови – процес складний, але багатогранний і цікавий. Адже саме англійська мова є неповторним засобом спілкування між людьми різних національностей і оволодіння нею є потребою часу. Хорошою традицією в Макарівському НВК “Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-природничо-математичний ліцей» стало проведення предметних тижнів та свят іноземної мови, що сприяє розширенню і поглибленню лінгвістичних знань, розвитку комунікативних умінь і навичок.

Цього року ліцеїсти з цікавістю гортали календар англійських свят, адже позакласний захід, який був проведений 1 березня мав символічну назву «ENGLISH FESTIVAL CALENDAR».

Яскраву мистецьку програму показали на сцені учні 4-Г та 5-В класів. Англійська мова дзвеніла на вустах школярів, переливалася усіма відтінками, мелодикою та красою. "Говорити англійською - це круто" -стверджували учні, виходячи клас за класом на сцену.

Ведучі Тарнавський Назар та Мелашенко Анастасія запалювали аудиторію дзвінкою, чіткою, виразною та театральною англійською мовою. Присутні відчули ліричність, гармонійність та ніжність англійської мови у поезіях В.Шекспіра та Р.Бернса , які виконали учні 10 класу: Пелешок Ольга, Тесленко Анна, Маліновський Єгор, Чубукова Ангеліна, Горенчук Софія, Бабич Юрій, Пугач Олександр, Шевченко Марія. Зачарували всіх присутніхсвоїми неповторними голосами, запальними піснями та артистизмом Онищенко Тетяна (8 клас) та Аріадна Чорна (9-Б клас).

Знання мови і вміння нею користуватися — це шлях до всебічного розвитку людини. А оскільки наше життя — процес динамічний і суперечливий, тому кожному із нас треба працювати перш за все над собою — людиною нового типу — активною, толерантною до людей та до самої себе, здатною позитивно ставитися до планети, Батьківщини, родини, духовних цінностей. Саме ці одвічні постулати намагалися передати у поезіях Хавченко Ольга(8-А клас) та Кобилинська Дарія(8-А клас). Незабутньою для присутніх залишилася звичайно музична композиція у виконанні Зінового Богдана та Островської Марії (9-А клас). Прекрасна поезія в поєднанні з чаруючими звуками скрипки доторкнулися до самих потаємних струн душі кожного.

Також хотілося б відмітити, що цього року учні Макарівського НВК “Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів - природничо-математичний ліцей» Островська Марія (9-А клас) та Пелешок Ольга(10 клас) представляли Макарівський район у ІІІ етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з англійської мови і Островська Марія зайняла призове ІІІ місце. Зрозуміло, що за бурхливим водоспадом позитиву та емоцій велика праця та наполегливість.

Отож, вивчаймо іноземні мови, працюймо над собою і ніколи не зупиняймося на досягнутому!

Тиждень англ мови Свято англійської мови


Галерея "«ENGLISH FESTIVAL CALENDAR»"

Кiлькiсть переглядiв: 0