Психолого-педагогічний семінар для заступників директорів з ВР, психологів і соціальних педагогів ЗНЗ

/Files/images/1-1/-2-638.jpg 21 лютого 2018 року на базі РМК методистом Чубуковою Валентиною Миколаївною було проведено психолого-педагогічний семінардля заступників директорів з ВР, психологів і соціальних педагогів ЗНЗ.


Тема. «Міжсекторальна взаємодія заступників директорів з виховної роботи, працівників соціальної та психологічної служб у профілактиці суїцидів і запобігання торгівлі людьми».

  1. Міжсекторальна взаємодія заступників директорів з виховної роботи, працівників соціальної та психологічної служб у профілактичній роботі та превентивному вихованні закладу освіти (Кочкур Н.М. – голова РМО).
  2. Актуальні питання профілактичної роботи з учнями девіантної поведінки із попередження суїцидів.(Юрлова В.Г. – соціальний педагог Макарівського НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів – природничо-математичний ліцей»)
  3. Діяльнісний підхід у превентивній роботі з дітьми девіантної поведінки та учнями, що перебувають на внутрішкільному обліку. (Дідченко В.В. – заступник з ВР ОЗНЗ Ч.Слобідська ЗОШ І-ІІІ ступенів)
  4. Організація тісної взаємодії представників усіх підрозділів та учасників навчально-виховного процесу як засіб превентивного виховання учнів. (Практичний психолог ОЗНЗ Бишівська ЗОШ І-ІІІ ступенів)
  5. Форми та методи профілактичної роботи з учнями девіантної поведінки. (Осипчук Л.В. – заступник з ВР В.Карашинської ЗОШ І-ІІІ ступенів)
Кiлькiсть переглядiв: 0