Година Землі

/Files/images/Zemlya.jpg Вже дев’ятий рік кампанія «Година Землі» , набираючи все більших масштабів, впевнено крокує по планеті.

Цьогоріч і ми, приєднавшись до 2500 міст із 135 країн світу, мали можливість змінити світ на краще, показати необхідність об’єднаних дій із людьми зі всього світу для боротьби зі змінами клімату, зробити внесок у поліпшення загальної екологічної ситуації Київської області та України, а саме - вимкнути світло на годину 19 березня о 20 годині 30 хвилин.

/Files/images/_MG_6313.jpg В Україні кампанія проходила під девізом «Вмикай свою силу!». Акція в нашому навчальному закладі розпочалася ознайомленням учнів із зверненням природоохоронної організації Всесвітній фонд природи шодо проведення Всесвітньої кампанії «Година Землі» (WWF) 2016 на шкільній лінійці. Інформація про проведення акції була розміщена на сайті навчального закладу та соцмережі. В класах проведені виховні години «Історія Години Землі. Як це було?», відбувся перегляд фільмів на екологічну тематику.

Ініціативна група учнів поширювала листівки із повідомленням про Годину Землі серед жителів смт. Макарів (центр міста, на підприємствах та установах).

Кiлькiсть переглядiв: 0