І Всеукраїнський батьківський форум «Педагогіка партнерства»

І Всеукраїнський батьківський форум «Педагогіка партнерства» для директорів загальноосвітніх навчальних закладів і представників батьківської громадськості, які беруть участь в всеукраїнському експерименті за темою «Реалізація компетентнісного підходу в науково-педагогічному проекті «Інтелект України».

Мета зустрічі – обговорення пріоритетних питань співробітництва родини й школи у створенні та забезпеченні сприятливих умов для розвитку, навчання та виховання дітей, які навчаються за програмою експериментального проекту «Інтелект України».

Для участі в роботі форуму були запрошені директори загальноосвітніх навчальних закладів і представники батьківської громадськості.

Як партнери, освітяни й батьки шукали відповіді на питання співробітництва родини й школи у створенні та забезпеченні сприятливих умов для розвитку, навчання та виховання учнів у класах, що працюють за програмою науково-педагогічного проекту «Інтелект України».

Високоякісна освіта – запорука щасливого майбутнього України. Ми впевнені, що наша держава пишатиметься випускниками проектних класів «Інтелект України».


Галерея "І Всеукраїнський батьківський форум «Педагогіка партнерства»"

Кiлькiсть переглядiв: 0