День Збройних Сил України

6 грудня відзначають професійне свято наших захисників - День Збройних Сил України.

Цьогоріч свято актуальне як ніколи, адже українські воїни щодня, щогодини, щохвилини боронять нашу землю від росіян, відбиваючи атаки й проводячи наступальні операції для звільнення територій.

Це свято завжди відзначалося з гордістю та пошаною, але у 2022 році під час повномасштабної війни його важливість зросла ще більше. ЗСУ — це меч і щит України, наша опора і захист. Найкращі сини і дочки України борються в Збройних Силах за незалежність і свободу своєї Батьківщини.

Збройні Сили України сьогодні — це хоробрість, звитяжність. На їхніх бойових плечах — роки захисту нашої Батьківщини. Увесь світ бачить: міць ЗСУ непохитна, як і наша віра в них.

В День Збройних сил України від усієї душі хочемо побажати міцних сил і незламної віри, сміливих ідей і добрих надій, впевнених планів та обов’язкової удачі, незгасимого оптимізму і відмінного виконання всіх поставлених завдань!

Учні самоврядної організації "Лідер" і дитячої організації "Сонечко" підготували флешмоб вдячності "Дякую ЗСУ!".

Вітаємо всіх хоробрих чоловіків і жінок, які потужною стіною захищають свою рідну Україну від окупанта! Неможливо висловити словами нашу безмежну вдячність. Нехай Господь береже кожного українського воїна. Україна пишається своїм військом. Слава Збройним Силам України! Слава Україні!

День ЗСУ 2022 Флешмоб День ЗСУ 2022
Кiлькiсть переглядiв: 0