Хліб – усьому голова

/Files/images/2018-2019/semestr/hlb/hl5.jpg Цікаво пройшов урок «Абетка харчування. Зернові продукти» в 3-Д класі (класний керівник Даценко Н.В.).

Метою уроку було прищеплювати учням навички та практичні вміння у роботі з природними матеріалами; розширити знання дітей про користь продуктів, які одержують із зерна; сформувати уявлення дітей про розмаїття асортименту продуктів, які одержують із зерна, необхідності їх щоденного включення в раціон; розширити уявлення дітей про традиційні народні страви, які готуються із зерна, традиції, пов’язані з їх використанням; удосконалювати читацькі навички, розвивати вміння декламувати вірші; уміння вести дослідницьку роботу; розвивати естетичні почуття; виховувати відповідальність за доручену справу, охайність, взаємодопомогу; прищеплювати шанобливе ставлення до хліба.

Урокові передувала пошукова діяльність дітей, самостійне читання творів про хліб, добір прислів'їв, загадок, запис родинних рецептів приготування традиційних сімейних страв із зернових, приготування вечері дітьми з батьками за улюбленим родинним рецептом.

На урок діти принесли домашню випічку, яку готували з батьками, та пригостили однокласників.

/Files/images/2018-2019/semestr/hlb/hl1.jpg /Files/images/2018-2019/semestr/hlb/hl2.jpg /Files/images/2018-2019/semestr/hlb/hl3.jpg
/Files/images/2018-2019/semestr/hlb/hl4.jpg /Files/images/2018-2019/semestr/hlb/hl6.jpg /Files/images/2018-2019/semestr/hlb/hl7.jpg
Кiлькiсть переглядiв: 0