Конкурс дитячого малюнка «Наше мирне небо» - 2018

/Files/images/1-1/2017-2018/kol3.png

У 2017/2018 н.р. учні Макарівського НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. - природничо-математичний ліцей» прийняли участь у конкурсі дитячого малюнка «Наше мирне небо», який проводив Харківський авіаклуб ім. В.С. Гризодубової.

До Харківського аероклубу від нашої школи на конкурс було надіслано більше 50-ти робіт учнів, в яких відображено бачення теми «Наше мирне небо». Діти створили чудові, світлі та добрі зображення, а дорослі їм допомагали в оформленні та відправленні робіт.

Як заклад-фіналіст конкурсу «Наше мирне небо» усіх учнів-учасників запрошено на KharkivAVIAfest-2018, який відбудеться 8 та 9 вересня на аеродромі «Коротич».

Фіналістів конкурсу «Наше мирне небо» чекають незабутні враження, адже вони стануть авторами виставок, візьмуть участь у творчих зустрічах та екскурсіях, стануть учасниками розіграшу плазмового телевізора та зможуть побачити вищий пілотаж!

Детальнішу інформацію щодо конкурсу малюнка «Наше мирне небо», квитків на фестиваль, список фіналістів та список учасників фестивалю можна дізнатися на сайті Харківського авіаклубу: http://aeroclub.net.ua/mirnoe-nebo2018/ua/

Щиро вітаємо наших фіналістів!

Бажаємо незабутніх вражень та творчих злетів!

Кiлькiсть переглядiв: 0