Повернутися до звичайного режиму

Служба порятунку «101» інформує!

31 травня в рамках проведення громадської акції «ЗАПОБІГТИ, ВРЯТУВАТИ, ДОПОМОГТИ!» до 32-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт.Макарів завітало дітки 3, 4 та 5 класу Макарівського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів - природничо-математичний ліцей». Діти вперше потрапили в гості допожежно-рятувальної служби та з великим захопленням слухали розповідь рятувальника.

Як завжди рятувальники розповіли, що вогонь може бути не тільки другом, але й ворогом. При цьому діти отримали вичерпні відповіді на питання: як подається вода, яке обладнання знаходиться на пожежних автомобілях, як і для чого використовується, яким чином проводиться гасіння пожежі, як діяти при пожежі, продемонстровано спорядження автомобіля та пожежного.

Вже за традицією після теорії, дітям продемонстрували справжні аварійно-рятувальні автомобілі, пожежно-рятувальне обладнання, бойовий одяг. Кожен бажаючий мав змогу посидіти в кабіні пожежного автомобіля або приміряти каску рятувальника. Діти були дуже задоволені наданою можливістю. Діти подякували рятувальникам за гостинність.


Галерея "Акція «ЗАПОБІГТИ, ВРЯТУВАТИ, ДОПОМОГТИ!»"

Кiлькiсть переглядiв: 0