Повернутися до звичайного режиму

Свято останнього дзвоника

25 травня в нашій школі пролунав останній дзвоник - це день, коли перед довгоочікуваними літніми канікулами школярі востаннє сіли за парти. Це день радості та смутку водночас, адже для одних - це чергове закінчення навчального року, а для інших - ще одна сходинка до вступу у доросле життя.

Останній дзвоник – це чудова традиція, тепле родинне свято, яке не можна замінити. Востаннє лунає дзвоник для наших випускників, який кличе їх у подальший широкий життєвий шлях, сповнених надій.

На наше свято завітали почесні гості: Тарнавський В.М. – завідуючий районним відділом освіти, Матейчук О.В. – завідуюча районним методичним кабінетом, Третяк О.Л. – директор Макарівської дитячої школи мистецтв, Колос Л.В. - директор Будинку культури.

З вітальним словом виступила заступник директора школи з навчально-виховної роботи Гузь З.В., яка підводячи підсумки навчального року вручила нагороди учням за перемоги у міжнародних конкурсах та Всеукраїнських олімпіадах.

Останній дзвоник святкують усі: першокласники, які успішно опанували свою першу шкільну книгу – Буквар, випускники початкової школи, які не менш успішно склали перший іспит – Державну підсумкову атестацію, учні 9-их класів, які незабаром перейдуть до старшої школи, і всі школярі, для яких розпочинається весела пора канікул – літо, сонце та тепло. Та особливим є це свято для найстарших учнів. Для них прийшла пора прощатися зі школою. Сьогодні учні 11-их класів є найпочеснішими гостями свята. І по завершенню свята прощальною мелодією для одинадцятикласників пролунав останній дзвоник. Радість та смуток переповняли серця випускників. Навчання у школі закінчилося. Попереду – незвіданий шлях дорослого і самостійного життя.
У добру путь і щасливу днину, дорогі випускники! Чудових вам канікул, школярі!

/Files/images/1-1/ostdzvonik2018/IMGP6811.JPG /Files/images/1-1/ostdzvonik2018/IMGP6807.JPG /Files/images/1-1/ostdzvonik2018/IMGP6820.JPG
/Files/images/1-1/ostdzvonik2018/IMGP6812.JPG /Files/images/1-1/ostdzvonik2018/IMGP6821.JPG /Files/images/1-1/ostdzvonik2018/IMGP6824.JPG
Кiлькiсть переглядiв: 0