Формування навичок безпечної поведінки у старших підлітків

Волонтери, які працюють за молодіжною програмою «Відродження» пропонують розкриття теми: «Формування навичок безпечної поведінки у старших підлітків в загальноосвітніх навчальних закладах» - щодо причин та шляхів вирішення проблем, що викликані кризовими явищами в підлітковому середовищі.

Діяльністю центру є проведення інформаційно-профілактичних лекцій.

Як відомо, найпершою потребою людини є збереження життя і здоров'я, а відсутність хвороб, фізичних і психічних недуг є неодмінною умовою щасливого життя. Тільки здорова людина має змогу ефективно навчатися, працювати, повноцінно відпочивати, мати міцну та здорову сім'ю.
Але сьогодні у суспільстві катастрофічно розповсюдженні наркоманія, токсикоманія, алкоголізм, куріння, поширені позашлюбні сексуальні стосунки. І через це молодь опинилася у зоні ризику, а нація в цілому - на межі виживання.
Тому актуальним є проведення профілактичної роботи серед підлітків у період становлення життєвих цінностей особистості.


Учням 7,8,9 - х класів було продемонстровано розкриття тем:

«Те що руйнує особистість» ( тютюнопаління, алкоголізм, наркоманія, комп'ютерні ігри, лихослів'я), «Толерантність», «Дошлюбні відносини».

Дорослі повинні зрозуміти та допомогти у вирішенні цих складних проблем, з якими живуть діти та виховати у них особисту відповідальність за власні вчинки.

/Files/images/1-1/tyutyunopalnnya/IMG_20180122_121011.jpg /Files/images/1-1/tyutyunopalnnya/IMG_20180122_125823-1.jpg /Files/images/1-1/tyutyunopalnnya/IMG_20180126_135306.jpg
Кiлькiсть переглядiв: 0