Незабутня зустріч із новими друзями

15 грудня до Макарівського НВК «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – природничо – математичний ліцей» завітали гості з Відкритого міжнародного університету розвитку людини «Україна» – представники Інституту економіки та менеджменту Нечипорук Наталія Віталіївна -старший викладач кафедриобліку та загальноекономічних дисциплін, Кутліна Ірина Юріївна - професор кафедри маркетингу таголова Ради студентів Святошинського району - Микита Олексійович Сучков.

Адміністрація школи та учні радо зустрічали гостей, які для школярів підготували майстер-клас та інтелектуальний «Брейн-ринг».
Для учнів 9-тих класів було проведено майстер клас «Сенсорна оцінка якості карамелі та печива з дегустацією». На занятті було висвітлено основні аспекти органолептичного (сенсорного) методу оцінки якості харчових продуктів. Школярі навчилися проводити дегустацію товару на основі використання базової оцінки і таблиці вимог до якості. Діти із задоволенням куштували солодощі та робили оцінку якості.
Старшокласники взяли участь в інтелектуальній грі «Брейн-ринг», де мали змогу показати свої знання, ерудицію та інтелект. У результаті тривалої боротьби перемогу в інтелектуальному змаганні здобула команда 10-А класу. Всі команди були нагородженні подарунками, а переможці ще й запрошені до університету на День відкритих дверей.
Щиро дякуємо професору кафедри маркетингу Ірині Юріївні Кутліній та всім організаторам майстер-класів, сподіваємось на майбутню співпрацю та щиро бажаємо творчих здобутків.


Галерея "Зустріч з представниками Інституту економіки та менеджменту університету "Україна" "

Кiлькiсть переглядiв: 0