Всеукраїнський місячник шкільних бібліотек

Завершився Всеукраїнський місячник шкільних бібліотек, який проходив з 01 по 31 жовтня 2017 року під гаслом "Шкільна бібліотека — за здоровий спосіб життя". За цей час в Макарівському НВК “Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів — природничо-математичний ліцей” було проведено чимало цікавих та змістовних заходів. Мета яких формування в учнів ціннісного ставлення до власного здоров’я та стимулювати бажання дбати про нього; сприяти усвідомленню учнями необхідності ведення здорового способу життя; нагадати корисні звички, які допоможуть зміцнити здоров’я.

Учні із задоволенням продемонстрували свої знання, вміння, навички та творчі здібності. У ході ігрової програми бібліотекарі познайомили учнів з книжковою виставкою "Куточок здоров’я", до якої увійшли довідкові видання, які допомагають зрозуміти, що здоров’я людини залежить не тільки від лікувально-профілактичних заходів медичних закладів, а перш за все – від дбайливого ставлення людини до свого здоров’я, вміння використовувати резервні сили свого організму та природні засоби.

Активна участь учнів у проведенні Місячника є підтвердженням того, що шкільна бібліотека — аптека душі, де лікують словом та книгою.


Галерея "Шкільна бібліотека — за здоровий спосіб життя"

Кiлькiсть переглядiв: 0