Педагогічна рада «Успішний учитель – успішний учень»

23.10.2017 року було проведено чергову педагогічну раду у формі педагогічного вернісажу з теми «Успішний учитель – успішний учень». В ході педради розглянуто наступні питання : стратегія формування успішного учня,крізь призму впровадження Нової української школи; сучасний вчитель в інноваційному процесі та гармонізація освітнього процесу.

Сучасні підходи до викладання предметів «Інформатика» та «Захист Вітчизни» було розкрито вчителем Старовойтенком Ю.В..Члени педагогічної ради мали змогу подивитися відеоролик створений Юрієм Володимировичем під час перебування на змаганнях в м. Чернігів.

Показій А.П. учасниця премії Global Teacher Prize Ukraine ознайомила педагогічний колектив з програмою участі і презентувала своє відеорезюме. В якому розкрила досвід роботи,як викладача КПІ, вчителя математики та громадського діяча.

О.Р. Гартфіль зосередила увагу членів педагогічної ради на те, що кожен вчитель фасилітатор, тьютор, модератор в індивідуальній освітній траєкторії кожної дитини ліцею. І закликала, що кожен учитель має якнайшвидше стати агентом змін, постійно працювати над удосконаленням свого професійного зростання. Що і презентувала через використання продуктів Microsoft у освітньому процесі.


Галерея "Педрада "Успішний учитель - успішний учень""

Кiлькiсть переглядiв: 0