Екскурся в KidsWill

19.10. 2017 року учні 2-Б класу (класний керівник Проценко Н.Д.) Макарівського НВК «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – природничо-математичний ліцей» побували знову в Києві на захоплюючій та цікавій екскурсії в KidsWill.

KidsWill - це перше в Україні дитяче місто професій. Тут кожна дитина на деякий час стала дорослою і самостійною: отримала паспорт, влаштувалася на роботу, заробляла гроші та витрачала їх на свій розсуд. Як дорослим, дітям довелося самостійно вирішувати, ким бути, яку професію обрати. Діти мали змогу спробувати все: і службу в міліції, і лікарську практику, і роботу на телебаченні, і багато іншого.

Учні із задоволенням навчались доглядати за свійськими тваринами на фермі, розшукувати небезпечних злочинців у поліцейському відділку, гасити пожежі, курсуючи містом у яскравій пожежній машині. У ході такої гри юні відвідувачі освоїли різноманітні навички професійної діяльності та отримали можливість як заробляти гроші, так і витрачати свої накопичення.
Школярі змогли показати себе з різних сторін, отримати максимально повне уявлення про існуючі професії, зрозуміти й відчути економічні та правові основи, на яких базується життя сучасного суспільства.


Галерея "Екскурсія 2-Б класу в KidsWill"

Кiлькiсть переглядiв: 0