ІІ Всеукраїнський фестиваль педагогічних ідей з використанням ІКТ

/Files/images/Festival2.jpg В рамках Всеукраїнського проекту "Хмарні сервіси в освіті" 16 грудня на базі компанії «Майкрософт Україна» (м. Київ) відбувся ІІ Всеукраїнський Фестиваль педагогічних ідей з використання ІКТ. До заходу були запрошені учасники проекту та представники загальноосвітніх навчальних закладів, що виявили бажання долучитися до проекту. На фестивалі виступили:

  • Рудюк Роман, компанія Майкрософт;
  • Литвинова Світлана, керівник Всеукраїнського проекту "Хмарні сервіси в освіті";
  • Світлана Муравей, представник компанії Panasonic;
  • Артур Кочарян, керівник "Освіторія";
  • Григор’єв Сергій, директор ЛІТ м. Дніпро;
  • Іван Стромило, зав. лаб. ЗОШ № 35.

З вітальними слова виступили Китайцев Олег, ІМЗО МОН України та Плевако Ксенія, ДОН м.Києва. На заході було презентовано педагогічний досвід за 5-ма номінаціями: "Ідея використання Office 365", «Інноваційний урок», «Проект», "Управління освітою", «Відео про хмарну школу».

На цьому Фестивалі була Гартфіль О.Р., вчитель математики нашої школи. Вона, в складі динамічного журі оцінювала роботи.Орієнтовні критерії: інноваційний характер проекту, доцільність використання сервісів Office 365, науково-методичний рівень змісту проекту, спільна науково-пошукова діяльність вчителя та учнів, розвиток мотивації до навчання.

За результатами голосування кращі «хмарники» отримали нагороди. По завершенні заходу всі учасники отримали сертифікати від організаторів.

/Files/images/Festival.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 0