Військово-професійна орієнтація молоді

/Files/images/Viyskove.jpg 13 грудня 2016 року відбувся організований виїзд учнів 11-го класу Макарівського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – природничо-математичний ліцей».

З метою профорієнтаційної роботи, під керівництвом соціального педагога Юрлової В.Г., спільно із Макарівським районним військовим комісаріатом, школярі відвідали військову частину А 2167, яка розміщена в м. Біла Церква, де ознайомились із професією військового.
Старшокласникизмогли ознайомитися з презентаціями навчальних закладів.Під час екскурсії офіцери центру комплектування військовослужбовцями за контрактом розповіли школярам про перспективи та переваги проходження військової служби у військових частинах.
На завершення заходу, випускникам було наголошено про те, що остаточний вибір тільки за ними, а вибираючи професію, вони вибирають долю. Адже професія повинна приносити задоволення, позитивні емоції і забезпечувати максимальну реалізацію своїх можливостей та приносити користь суспільству.Сподіваємося отримана інформація стане учням у нагоді та допоможе визначитись з майбутньою професією.
На свої запитання учні отримували вичерпні відповіді командирів. Їх захопила та вразила професія військового

Кiлькiсть переглядiв: 0